De ce  Alexia Consulting?

De ce cursuri autorizate: Servant Pompier, Inspector domeniul SSM, Protectie Civila, Protectia Mediului,Technician sisteme incendiu, Operator stingatoate incendiu ?

Evolutia ascendenta a industriei  din Romania in ultimii ani precum si serviciile conexe, integrarea in U.E. – care a determinat, printre altele, cresterea standardelor de calitate – impune tuturor „actorilor” implicati in aceasta industrie – angajati si angajatori – sa isi reconsidere pozitia fata de pregatirea profesionala. Productivitate inseamna si eficienta. O componenta de baza a eficientei este insusirea corecta a deprinderilor care tin de munca. Adaugand la toate acestea modificarile care apar in legislatie privitoare la pregatirea angajatilor in aceste domeniu, credem ca serviciile oferite de Alexia Consulting vor fi pe masura nevoilor dvs., indiferent de ce parte „a baricadei” va aflati: angajat sau angajator.

Garantia Calitatii

Standardul ISO 9001 a fost elaborat pentru a oferi clientilor o certificare ca societatea certificata functioneaza si in baza unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si a serviciilor, cat si a managementului organizatiei. Certificatul in sine reprezinta o recomandare generala bazata pe procesele si performantele organizatiei.

Certificarea ISO 9001:2008, primita de catre DEKRA reprezinta o dovada a calitatii programelor de formare oferite de catre companie, dar si un angajament pe care Alexia Consulting il face pentru imbunatatirea continua si asigurarea cresterii satisfactiei cursantilor sai .

Alexia Consulting
ing. col. IOAN TRIPON
General Manager

Lectorii scolii

ing. col. TRIPON IOAN
col(r). UNGUR DORIN PETRU
ing. TISE DANIEL
BAN TRAIAN
BAN COSMIN TRAIAN
ing. ADRIAN BUJOR
ing. CORUI ALEXANDRU EUGEN
ing. COSMA CRISTIAN FLORIN
lt. col. NASTASE MARIANA AURELIA
jurist OLTEAN MARIAN
prof. Univ. Dr. Ing. ANDREICA AUREL HOREA
Conf. Dr. Ing. CLAUDIU LUNG
Dr. Ing. GECAN CALIN OCTAVIAN

Ce spun cursantii nostrii

Din 2006 pana in prezent peste 1800 cursanti au absolvit cele 170 de cursuri organizate de Alexia Consulting in judeul Cluj dar si in alte judete: Miercurea Ciuc, Jibou, Craiova, Tg. Mures.

 • Am participat la cursul de Inspector in domeniul SSM cu deosebita placere, atmosfera destinsa, prezentari bine structurate cu informatii si exemple practice concrete.
  Un curs bine organizat!

  Eliza – curs SSM 2016

 • Un real folos pentru activitatea de inspector in domeniul SSM pe care doresc sa o desfasor in continuare. Consider ca acest training ma ajuta enorm in activitatarea pe care o desfasor s-o desfasor!

  Raul curs SSM 2015

 • A fost o experienta noua, multe exemple de situatii intalnite in domeniul PSI ! Punctele forte ale cursului au fost: prezentarea, organizarea, experienta, comunicarea!
  Cursul a fost excelent!

  Ioan curs PSI 2016

[ninja_form id=3]
Va multumim!

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.
Tel/fax: 0264 437 101
Mobil: 0748 022 865
Program Secretariat: Luni -Vineri  8:00 am – 16:000 pm
Y: [email protected]
Cod fiscal: 18117116
Data constituirii: 24.03.2006
Punct de lucru: la solicitarea clientilor, in orice oras din tara

 

Alexia Consulting este operator de date cu caracter personal.
cursuri-poligrafice.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.